ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ FIELD CLUB U8-U10 10/3-14/03/18

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ FIELD CLUB

U8-U10  10/3-14/03/2018.

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

 1. ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Λευκωσίας Field Club μεταξύ 10/03-14/03/18. Οι αγώνες το Σαββατοκύριακο θα αρχίζουν στις 10:00 π.μ. και τις καθημερινές στις 3.30 μ.μ. Η Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αν κριθεί αναγκαίο.
 2. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα έχουν αντισφαιριστές/στριες Κύπριοι πολίτες, πολίτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αλλοδαποί με τουλάχιστον ενός χρόνου συνεχούς παραμονής στην Κύπρο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΑΚ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ. Όσοι αθλητές έχουν ταυτότητα της ΟΑΚ μπορούν να κάνουν εγγραφή online. Όσοι δεν έχουν ταυτότητα της ΟΑΚ μπορούν να κάνουν εγγραφή στέλνοντας τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, ημερ. γεννήσεως, τηλέφωνο, κατηγορία) στο email tennisfieldclub@cytanet.com.cy. Έντυπα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι Όμιλοι και Ακαδημίες. Όσοι αθλητές δεν θα κάνουν online εγγραφή θα πρέπει την μέρα του αγώνα να παρουσιάσουν πιστοποιητικό γεννήσεως ή ταυτότητα για να επιβεβαιωθεί η ηλικία τους.
 3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει τις κατηγορίες Αγοριών και Κοριτσιών κάτω των 8 μονά και κάτω των 10 ετών μονά και διπλά. Η Κατηγορία κάτω των 8 θα διεξαχθεί σε ORANGE Court. Η κατηγορία κάτω των 10 θα διεξαχθεί σε ολόκληρο γήπεδο. Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος (U8-U10) θα αποφασιστεί ανάλογα με τις συμμετοχές. Ο νικητής θα καθορίζεται στα 2 νικηφόρα short sets με το σύστημα του Match Tie-Break (best of three short set no ad). Το τρίτο σετ θα είναι tie-break μέχρι τα 10. Σημείωση: Θα εφαρμοστεί ο καινούργιος κανονισμός του ΝΟ LET, δηλαδή μετά το σερβίς όταν η μπάλα έρθει σε επαφή με το δίκτυ (νετ) πριν περάσει στη πλευρά του αντιπάλου και προσγειωθεί στο σωστό κουτί του σερβίς ο πόντος συνεχίζεται και δεν γίνεται επανάληψη του σερβίς.
 4. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους ΝΕΟΥΣ Κανονισμούς Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της ΟΑΚ 2018 (www.tennis.com.cy) και τους κανόνες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.
 5. ΓΗΠΕΔΑ Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στα χωμάτινα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λευκωσίας Field Club. Η Οργανωτική Επιτροπή θα καθορίζει στην απόλυτη κρίση της τα γήπεδα που θα χρησιμοποιούνται.
 6. ΜΠΑΛΕΣ Στο πρωτάθλημα θα χρησιμοποιηθούν μπάλες Wilson Balls: U8 ORANGE Balls U10 STARTER GREEN (Soft)
 7. ΚΛΗΡΩΣΗ Η Κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Πέμπτη 08/03/2018 και ώρα 6:00μμ. Το πρόγραμμα των αγώνων θα είναι αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων του Ομίλου, στην ιστοσελίδα της ΟΑΚ και στην ιστοσελίδα του Field Club www.nicosiafieldclub.com. Είναι υποχρέωση κάθε διαγωνιζομένου να ενημερώνεται για το πρόγραμμα των αγώνων.
 8. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ α) U8 & U10 €10 για κάθε αγώνισμα
 9. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΟΑΚ (http://ctf.tournamentsoftware.com) από την Πέμπτη 22/02/2018 και ώρα 00:00 μέχρι Τετάρτη 07/03/2018 και ώρα 23:59 ή τις ίδιες μέρες στα γραφεία του Ομίλου, ώρες γραφείου. Ακύρωση συμμετοχής μέχρι Πέμπτη 08/03/2018 και ώρα 11:59 π.μ. Η πληρωμή θα γίνεται στη γραμματεία του Ομίλου πριν την έναρξη του αγώνα του κάθε διαγωνιζομένου. Αθλητής ο οποίος δεν καταβάλει το πιο πάνω ποσό θα αποκλείεται από τον αγώνα. Παρακλήσεις για αλλαγές στο πρόγραμμα πρέπει να αποφεύγονται για ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
 10. ΕΠΑΘΛΑ Στους νικητές θα απονεμηθούν έπαθλα και μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες.
 11. ΗΛΙΚΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ Κάτω των 8 χρονών: 2010 ή αργότερα Κάτω των 10 χρονών: 2008 ή αργότερα

12.  ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ζάρκο Πόποβιτς, ITF WBR

 1. ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.

Χρίστος Καραμαλλάκης

 1. ΒΟΗΘΟΙ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.

Μιχάλης Κυπριανίδης

Κύπρος Κυπριανού

 1. TOURNAMENT DIRECTOR

Στέλιος Στυλιανού

 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δώρος Πετρίδης

Στέλιος Στυλιανού

Αιμίλιος Παντελίδης

 

ΕΝΤΥΠΟ  U8 -U10